U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Ronse » Jan Devos

Jan Devos

Floreal 25
9600 Ronse (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0473555418
Fax: -
BTW-nr: 0843619886
Afbeelding › Jan Devos Jan Devos is een ervaren installateur van sanitair, centrale verwarming, ventilatie en zonneboilers!
Bent U op zoek naar een professioneel installateur, dan bent U bij Jan Devos aan het juiste adres! Dit zowel voor renovatie als voor nieuwbouw. Wij streven naar perfectie en kwaliteit en dit voor ieders budget en naar ieders wensen. De eisen van de klant komen bij ons op de eerste plaats. Daarom is een professionele aanpak noodzakelijk en alleen zo houden wij onze klanten tevreden!
Onze specialiteit gaat van het installeren van complete verwarmingsinstallaties, sanitair, ventilatie, waterontharders tot volledige badkamer renovaties zowel bij particulieren als bedrijven!
Wij hopen van harte dat ook U in de toekomst deel mag uitmaken van ons tevreden cliƫnteel! Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog indien wij U kunnen bijstaan in het uitvoeren van uw projecten!
Met vriendelijke groeten!
Jan Devos
Diensten: sanitair, verwarming, ventilatie, zonneboilers, isolatie, boilers, kleine onstoppingen, condensatie ketels, verbouwingen, nieuwbouw
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy